Stichting VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden een vrijwilliger in de functie van Kok

Stichting VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden een vrijwilliger in de functie van Kok

Structureel werk · Flexibele uren
Hendrikxstraat 17, 5912 BW Venlo, Netherlands
Anders
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Resto van Harte Venlo Zuid
#60320
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/0183927-/activiteiten/Stichting-VanHarte-zoekt-voor-Venlo-locatie-Velden-een-vrijwilliger-in-de-functie-van-Kok/60320 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor koken? Kan jij met minimale middelen een heerlijk driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als kok voor Resto VanHarte Venlo locatie Velden.

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving
Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien. 
 
Werkzaamheden
De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. Je bereid de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. Je doet inkopen en verdeelt de keukenwerkzaamheden binnen het team. Je wordt in je werkzaamheden ingewerkt, ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte. 
 
Vaardigheidseisen         
Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Kennis en ervaring van het koks vak heeft onze voorkeur en is een pré. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer.
 
Bijzonderheden
Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en gezond budget koken . 
 
Resto VanHarte Venlo
Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd bij 3 verschillende locaties. Deze vacature is beschikbaar voor de volgende locaties:
 
Venlo locatie VELDEN
Wanneer: op donderdagen vanaf 13.00 uur tot plm. 20.30 uur
 
Kijk voor meer informatie op www.restovanharte.nl of op onze Facebookpagina.
 
Interesse? 
Neem contact op met: Marga Marissen, Horecamanager, [email protected] of bel 06 -29292638Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Resto van Harte Venlo Zuid > Stichting VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden een vrijwilliger in de functie van Kok