Skip Sidebar

Over ons

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek ...

WelzijnOuderen
Deel

Vrijwilligers gezocht bij de Luisterlijn Venlo

Structureel werk · 4 uur/week
Vanuit huis
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Luisterlijn locatie Venlo
#59012
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Luisterlijn-locatie-Venlo/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-bij-de-Luisterlijn-Venlo/59012 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kun jij goed luisteren zonder te oordelen? Dan zijn wij op zoek naar jou

Uitgebreide omschrijving

Werken bij de Luisterlijn vraagt om ruimte in je hoofd, hart en agenda. Je draait ongeveer een dienst per week van gemiddeld vier uur. De diensten kun je zelf inplannen. Eens per maand luister je 's nachts naar mensen die de slaap niet kunnen vatten. Behalve voor de telefoon, zoeken we ook vrijwilligers voor de chat- en e-mailhulp.

Voor je aan de slag gaat, krijg je een gedegen Luisterlijntraining. Daarnaast is er maandelijks een leerzame groeps- en trainingsbijeenkomst. 

De Luisterlijn streeft naar een langdurige relatie met de vrijwilliger van liefst meerdere jaren. Dit is mede vanwege de investering in training en begeleiding.

Op alle locaties zijn thuiswerkmogelijkheden bespreekbaar. 


Activiteit Delen

Over De Luisterlijn locatie Venlo

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1500 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.